cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Mari Paz Cachero, visitant mig milió d'Es Baluard

La dona va ser rebuda i honorada pels presidents Matas, Munar i la batlessa Cirer

69698
Maria Paz Cachero (al centre, amb flors) acompanyada de les autoritats i les seves filles.


No pogué amagar la seva sorpresa. Mari Paz Cachero, resident a Barcelona, es convertí ahir en la visitant número 500.000 del Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard. Amant de l'art, i acompanyada de les seves filles Eva i Inma Rodríguez, aquesta dona aprofità la seva estada d'uns dies a Mallorca per fer una visita ahir horabaixa al museu, que va «conèixer per televisió en ocasió de la visita dels reis d'Espanya». En sortir es trobà amb una agradable sorpresa: una comitiva dels principals càrrecs institucionals de la ciutat, de l'Illa i de la Comunitat l'estaven esperant, en companyia del president de la Fundació Es Baluard, Pere A. Serra. Tots ells li donaren l'enhorabona i volgueren conèixer les seves impressions sobre el recinte i les exposicions. A més, Mari Paz Cachero fou obsequiada amb un ram de flors i una litografia de Juli Ramis de part del museu; un llibre sobre l'artista felanitxer Miquel Barceló -obsequi d'Ibatur-, una placa amb l'escut de bronze de l'Ajuntament de Palma; un llibre sobre l'artista Mati Klarwein, lliurat pel Govern, i un altre sobre el Consell de Mallorca.

«No tinc paraules. Estic molt agraïda per tota l'atenció que m'han oferit els responsables del museu i els diferents polítics que, malgrat que gairebé no els conec perquè visc a Barcelona, m'han tractat amb molt d'afecte», explicava emocionada la visitant mig milió, mentre signava en el llibre d'honor del museu.

Mari Paz Cachero lloà tant el contingut artístic del centre com «l'arquitectura de l'edifici, tan magnífica com ja m'havia explicat la meva filla. M'ha impressionat en especial l'exposició dedicada a Joan Coromines».

Finalment, i a una pregunta del regidor Rogelio Araújo, Mari Paz Cachero assegurà que «penso tornar un altre cop perquè és un museu que no es pot veure només en una tarda. A més, m'han dit que estic convidada», abans de partir carregada de regals.

No faltaren en aquest senzill però molt simbòlic i emotiu acte els presidents Jaume Matas i Maria Antònia Munar; la batlessa Catalina Cirer; el conseller Francesc Fiol i la vicepresidenta del Consell, Dolça Mulet, a més de Rogelio Araújo; el gerent d'Ibatur, Raimundo Alabern; el senador Joan Fageda, la diputada Carme Feliu i la directora del centre, Marie-Claire Uberquoi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.