algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

'La Història de les Illes Balears', una nova proposta per conèixer la terra

El Grup Serra començarà la seva publicació a partir de la tardor

Després de la Gran Enciclopèdia de Mallorca, eDie Balearen i l'Atles de les Illes Balears, el Grup Serra s'engresca en un nou projecte editorial de primer ordre. Amb aquest pressupòsit s'està gestant La Història de les Illes Balears, una iniciativa que torna a testimoniar la ferma aposta del principal grup editorial de la nostra terra per la cultura i la divulgació de les pròpies arrels.

L'esperit del nou producte és el d'arribar a tots els caires geogràfics i segments poblacionals de l'arxipèlag... Una màxima pretesa tant per la voluntat d'implicar el lector en aquesta obra, com per aconseguir que els coneixements de la nostra terra guanyin un espai no tan sols en el seu pensament, sinó també en el sentiment.

D'aquesta manera, i en fascicles col·leccionables, es distribuirà amb les publicacions del Grup Serra, La Història de les Illes Balears. Serà a partir de la pròxima tardor, en concloure's l'entrega de l'Atles de les Illes Balears. La directora de la Gran Enciclopèdia de Mallorca, Margalida Tur, i els historiadors Pere Fullana i Antoni Marimon ja enllesteixen l'índex de continguts i els directors o coordinadors de cada una de les èpoques i capítols a tractar. Serà des de la prehistòria fins als nostres dies i en un ample ventall de vessants que van des de la cultura a la política passant per la societat i l'economia. Un dels trets a incidir és l'entrega d'aquesta obra per fascicles amb un marcat caràcter visual i a l'hora didàctic que permetin el major nivell d'interactivitat amb el lector. Es tracta, en definitiva, de posar a l'abast de l'interesat totes aquelles dates i informacions que, des de la màxima rigorositat científica i de forma entretinguda, facin interessant el coneixement de la nostra terra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.