algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Antony and the Johnsons torna per actuar a l'Auditòrium de Palma


Després de la seva exitosa actuació, amb entrades exhaurides setmanes abans, al claustre de Sant Domingo de Pollença el passat 19 de juliol, Antony and The Johnsons tornarà a actuar a Mallorca el proper 26 d'octubre a l'Auditòrium de Palma. El concert arriba avalat encara més per haver guanyat el 9 de setembre el premi Mercury al millor disc, que atorga la indústria als grups britànics o irlandesos amb més originalitat i qualitat, enfront dels que esdevenen èxits de vendes. El prestigi d'aquest guardó ve marcat pel rigor que el jurat aplica en les seves decisions. Tant és així, que en anteriors edicions han estat guardonats amb aquest premi, que sovint llança a la fama joves promeses, Dizzie Rascal, PJ Harvey, Primal Scream, Gomez o els guanyadors del 2004, Franz Ferdinand.

Estant nominat, Antony and the Johnsons van actuar en la cerimònia del London's Grosvenor House Hotel amb els seus companys de candidatura: Kaiser Chiefs, KT Tunstall, Seth Lakeman, Bloc Party, Polar Bear, Maximo Park, The Magic Numbers i The Go! Team.

Així mateix, els popularíssims Coldplay no van actuar, tot i estar nominats, ja que eren de gira pels Estats Units.

El mateix Antony va ser qui proposà el seu retorn a Mallorca d'Antony i la seva banda. Aquest fet es deu, segons explicà Ana Espina, de la promotora Fona Artists, que segons afirmà el mateix cantant, «vaig quedar molt content de la darrera actuació a Pollença i l'únic lloc de l'Estat en el qual em feia ganes repetir era Mallorca».

Espina apuntà ahir que «els propers dies es posaran a la venda les entrades a l'Auditòrium i als Servicaixa, a més d'als punts de venda habituals». Així mateix, la banda que acompanya Antony Hegarty arribarà als set músics amb la inclusió d'un bateria i d'un guitarrista que aportaran al conjunt una solidesa adient per a l'escenari de l'Auditòrium i el seu aforament, de 1.600 butaques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.