algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Lliçó magistral d'interpretació pel teatre escolar

Diferents col·legis de Mallorca participen fins demà a la Mostra

S.COQUILLAT. Palma.
Han estat part del curs preparant-se per donar el millor de si mateixos davant el públic. I allò cert és que no han decebut ningú. La perseverança, la il·lusió i les taules els han convertit en autèntics actors principiants de teatre. Es tracta dels alumnes dels diferents centres escolars de l'Illa que participen en la Mostra de Teatre Escolar 2005, dins del programa «Palma, ciutat educativa» de la regidoria de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Palma, que es durà a terme fins al 25 de maig en el Teatre Municipal.

Molts han estat ja els centres que han passat per aquesta mostra i són encara molts els que queden per passar-hi. La temàtica i el gènere de les obres són diversos.

Així, per exemple, el col·legi de Sant Agustí va representar Paraules d'amor, un muntatge poeticomusical que es basa en temes universals com l'amor, la llibertat, la vida i la mort, i la recerca de l'infinit. Amb aquesta finalitat es van realitzar una selecció de texts i autors de diferents èpoques. En aquesta representació van participar un total de 50 alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.