lluvia ligera
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
26°

L'IEB dóna uns 2.000 llibres al fons de la biblioteca de Santanyí

Els volums aniran destinats a reparar les pèrdues del recent incendi

L'Institut d'Estudis Baleàrics va entregar ahir a l'Ajuntament de Santanyí un fons bibliogràfic d'uns 2.000 exemplars en un acte solidari per suplir part de les pèrdues cremades en l'incendi que afectà l'IES del municipi.

Gabriel Janer Manila, com a president de l'Institut d'Estudis Baleàrics, i el seu coordinador general, Miquel Segura, van procedir a l'entrega d'uns dos mil llibres a la Casa de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí.

Els llibres foren lliurats al regidor de Cultura, Cristòfol Vidal, i aniran destinats a reposar el fons de la biblioteca de l'institut de secundària, que es cremà fa poc.

L'Institut d'Estudis Baleàrics va demanar ajuda a les editorials, i Moll, El Far, Hiperdimensional, Olañeta, Lleonard Muntaner i Roig i Montserrat han respost a la primera i ràpida crida.

S'han de destacar també les donacions privades per part de membres de l'IEB, encapçalat pel seu president, Gabriel Janer Manila; el cap d'arts plàstiques, teatre i música, Antoni Planas; i el cap de premsa, Josep Francesc Alomar.

Tots ells s'han sumat a les donacions de llibres per tal que els joves i estudiants del municipi de Santanyí i la comarca puguin gaudir i enriquir-se amb el plaer de la lectura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.