algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Camilla Parker Bowles rep una allau de cartes amenaçadores

Scotland Yard investiga l'origen de les missives

Camilla Parker Bowles, duquessa de Cornualla i esposa del príncep Carles d'Anglaterra, rebé la setmana passada nou cartes amenaçadores, segons publicà ahir el diari britànic Sunday Express, el qual afirma que uns detectius d'Scotland Yard investiguen aquestes missives enviades a la casa de Camilla, situada a la localitat de Lacok, al comtat de Wiltshire (sud d'Anglaterra), i a la redacció del diari locaChippenham News.

«Podem confirmar que investigam la tramesa de correspondència inadequada a la duquessa de Cornualla», indicà al dominical un portaveu de la Policia de Wiltshire.

El to pujat de les cartes ha desencadenat el temor que els autors vulguin atacar la duquessa durant algun acte oficial. Per aquest motiu, la Policia Científica ha decidit sotmetre les cartes rebudes a una anàlisi d'ADN, amb l'objectiu d'identificar-ne els remitents.

Quant al contingut, una de les missives qualifica Camilla d'«oiosa», mentre que en una altra s'hi pot llegir que l'esposa del príncep Carles «no té moral ni decència». En la mateixa línia, altres cartes acusen la duquessa de «manipular amb facilitat» el príncep de Gal·les o de «turmentar princeses», referint-se a la desapareguda Lady Diana, per «reemplaçar-les iper gaudir dels privilegis, els doblers i el luxe de la Monarquia». La Policia afirma que els missatges «s'enviaran a un laboratori per al seu examen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.