muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Tot preparat per a l'«Adoració dels Tres Reis d'Orient» a ses Voltes

Els actors es reserven intervencions sorpresa per al dia de l'estrena

M. CAMPOMAR.Palma.
Un dels actes més consolidats de les festes de Nadal és l'Adoració dels Tres Reis d'Orient de Llorenç Moyà que cada 6 de gener s'interpreta a ses Voltes. Amb un repartiment de personatges populars de diversos àmbits de la societat mallorquina, aquesta obra reuneix cada any un gran nombre de públic que hi assisteix mogut per la curiositat que desperten les intervencions fora de guió dels actors. Molts, en efecte, aprofiten per dir a l'escenari en to d'humor tot allò que no s'atreveixen a dir en altres ocasions més formals.

Enguany veurem la batlessa de Palma, Catalina Cirer o la parlamentària Carme Feliu fent part dels pastors; l'exbatle de Palma Joan Fageda en el paper de Sant Josep; el Rei Melcior interpretat per Rogelio Araújo, regidor de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Palma; i Gaspar representat per Maria Costa, regidora del PSM a Cort.

Aquest dies, els actors es reuneixen al Teatre Xesc Forteza per enllestir el vestuari i per assajar les seves interpretacions, però de les crítiques preparades no en diuen res. L'any passat no hi faltaren les referències aPrestige i a la guerra de l'Iraq.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.