algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

L'associació d'Àustria a Mallorca distingeix Pere A. Serra Bauzà

El president del Grup Serra rebé a Viena la medalla d'or de l'entitat

L'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca va distingir el passat dijous a la nit el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, amb la seva medalla d'or, en el decurs d'un sopar de gala que es va celebrar en el palau Pallavicini, situat al cor de la capital austríaca, Viena. A l'acte hi assistiren un centenar de persones, encapçalades pel president de l'Associació, Josef Egger.

«Pere Serra és un gran amic d'Àustria -assenyalà Egger en dirigir-se a l'auditori. Gràcies al seu treball en els mitjans de comunicació, els nostres pobles es coneixen molt més. La nostra associació considera que això el fa creditor de la medalla d'or i de ser nomenat membre d'honor». Josep Edgar recordà «l'arxiduc Lluís Salvador, el primer austríac que es va enamorar de Mallorca!».

Pere A.Serra va tenir paraules d'agraïment per a l'associació. També es va referir a Kreisky, «que malgrat ser canceller d'Àustria venia a Mallorca en un vol xàrter i residia a la seva petita casa de Costa d'en Blanes». Serra contà algunes anècdotes de la seva relació amb Kreisky, «com quan es lamentà que havia de pagar el 55% d'un milió de dòlars que se li havia concedit pel premi Neru a la Pau. Ell em va dir -continuà Pere Serra- «no és just que jo hagi de pagar i no ho faci qui guanya la loteria». «Idò canviï la llei, vostè que pot», li vaig contestar jo. «No, no puc fer-ho, perquè aquesta llei no l'he feta jo».

 

Al sopar assistiren un centenar de persones, entre elles l'ambaixador d'Espanya a Àustria, Raimundo Pérez Hernández i Torra amb la seva dona, Edith; el director de l'Institut Cervantes a Viena i marit de la ministra d'Assumptes Exteriors d'Àustria, Francisco Ferrero; Joan Fageda, exbatle de Palma i la seva dona, Lona; Ulrike Tilly, nova ambaixadora d'Àustria a Espanya; Richard Wotava, exambaixador austríac a Madrid; Xavier Sellés, agregat cultural espanyol; Peter Kreisky, fill de l'excanceller; Rose-Marie Shramek, directora del Fòrum Kreisky; Johannn Fritz, director de l'Institut Internacional de premsa; Günther Martinon; com també els principals protagonistes de l'òpera de Viena que el passat mes de setembre interpretaren a l'Auditòrium de Palma La viuda alegre: René Kollo i la seva dona Beatriz; Kurt Rydl i la seva dona, Sigrid; Izabela Iabuda, Marcela Cerno i el director de l'orquestra, Peter Guth, amb la seva esposa, Loni. Pere A. Serra va estar acompanyat de la seva família. Al final del banquet, Marcela Cerno i Kurt Rydl interpretaren algunes cançons que feren les delícies dels convidats. Pere A. Serra és la quarta persona que rep la medalla d'or de l'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca, després de Jaume Matas, Francesc Antich i Joan Fageda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.