algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El nou escàndol sexual buidarà la butxaca del rei del pop, molt malmesa als darrers anys

El nou escàndol que protagonitza l'estrella del pop Michael Jackson, acusat d'abús sexual contra un menor, assestarà un dur cop a les finances de l'artista, conegut fins ara pels seus malbarataments. El rei del pop, alguna vegada considerat l'home més ric de la indústria de l'entreteniment, amb un patrimoni de 750 milions de dòlars, «està molt endeutat i la seva fortuna ha disminuït notòriament» segons Paul Maidment, editor de Forbes.com.

Malgrat els darrers entrebancs en la seva carrera, el cantant «va continuar portant aquesta vida extremadament costosa de megaestrella». «Recentment va gastar 10 milions de dòlars en perfums a Las Vegas destinats a Elizabeth Taylor, es va comprar un rellotge braçalet de dos milions de dòlars, que mai va arribar a pagar», assegura.

En un documental del periodista britànic Martin Bashir, el cantant realitza compres a Las Vegas per sis milions de dòlars en poques hores. L'estrella gasta al mes 1'2 milions de dòlars, que inclouen el cost de manteniment de la propietat que té a Santa Barbara, el ranxo Neverland (240.000 dòlars), limusines (195.000) i els seus 120 empleats (prop de 375.000 dòlars), va dir The Times.

Mentrestant, acumula un deute de «almenys 200 milions de dòlars, diners que -en part- va demanar a la Sony per produir i promocionar el seu darrer àlbum Invincible (2001). Amb les seves múltiples excentricitats, que inclouen cirurgies que li han desfigurat el rostre i recurrents revelacions d'abús sexual contra menors, que es van iniciar el 1993 i tornen a repetir-se aquesta setmana, la carrera de l'artista va caure en picat en els últims anys.

«Cada vegada té menys diners en la seva butxaca i molt menys tindrà amb tot això», va assenyalar Maidment. Segons les dades de Forbes, Invincible va registrar un guany de 50 milions de dòlars i la seva producció va costar-ne 30. Jackson esperava que el seu últim disc compacte, una recopilació dels seus millors èxits anomenat Number One, li solucionàs els seus problemes. Però el disc va ser llançat dimarts, mateix dia en el qual la Policia va entrar a la hisenda de 1.300 hectàrees que Jackson té a Santa Barbara per acusacions d'abús sexual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.