algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El rei del pop es troba a Las Vegas envoltat de la seva família i amics

Tornà a la ciutat després de pagar la fiança de tres milions de dòlars

Envoltat per la seva família, el rei del pop Michael Jackson era ahir divendres a Las Vegas, un pic pagada una fiança de 3 milions de dòlars després de ser acusat de cometre «múltiples» abusos sexuals contra un al·lot. «Està bé, és un home combatiu», afirmà el seu publicista, Steve Backerman. «A Las Vegas, està envoltat pels seus familiars, que li han donat molt de suport», va indicar Backerman, per afegir que el cantant té la «certesa total que es demostrarà que les acusacions són falses».

Backerman va indicar que el cantant havia triat Las Vegas per poder estar tranquil devora dels seus familiars. De fet, el cantant hi era dimecres, que va ser quan la Policia de Santa Bárbara va emetre una ordre d'arrest en contra esva per múltiples càrrecs d'abús sexual contra un menor que, segons versions de la televisió, pateix de càncer i té dotze anys. Segons el programa Court TV, aquest al·lot de dotze anys té un càncer terminal i hauria demanat com a darrer desig visitar la mansió de Jackson a la ciutat californiana, anomenada Neverland.

Dijous, Jackson, de 45 anys, va decidir lliurar-se a la Policia per voluntat pròpia i es va desplaçar a Santa Bárbara per afrontar tots els càrrecs presentats. La foto oficial, que la Policia va divulgar a la seva plana web, mostrava un home aterrit, una expressió que es veia encara molt més accentuada per una pell exageradament blanca i uns llavis ben vermells emmarcats per un rostre prim, desfigurat per múltiples cirurgies estètiques. Hores després del seu fugaç pas per la presó, el cantant va tornar a Las Vegas, des d'on havia partit dijous al matí.

Ara, la data clau és el 9 de gener, dia en què l'estrella haurà de comparèixer davant la Cort Superior de Santa Bárbara, indicà ahir l'inspector de Policia Chris Papas, per afegir que Jackson ha cooperat amb les autoritats en el cas. «Ha vingut a posta per afrontar aquests càrrecs», va indicar el seu advocat Mark Geragos, el qual s'ha fet famós per la defensa de grans astres «en dificultats» com en el cas de Winona Ryder.

L'ordre d'arrest es basa en una violació de la Secció 288-A del Codi Penal de Califòrnia, que prohibeix actes lascius amb al·lots menors de catorze anys. En cas de ser-ne trobat culpable, la condemna per cada càrrec en contra seva oscil·laria entre tres i vuit anys de presó. L'agost del 1993, un al·lot de 13 anys va al·legar que Jackson havia abusat sexualment d'ell. Un any després, el cantant va arribar a un acord per un valor milionari amb la família de la suposada víctima, que no va arribar mai a presentar càrrecs penals contra ell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.