nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Michael Jackson s'entrega a la Policia

El cantant, engrillonat, havia d'abonar una elevada fiança per no passar la nit a la presó


El cantant Michael Jackson s'entregà ahir, voluntàriament, a les autoritats de Santa Bàrbara (Califòrnia) per respondre dels «múltiples càrrecs» de pederàstia dels quals se l'acusa. Jackson arribà a l'aeroport de Santa Bàrbara, a un centenar de quilòmetres de Los Àngeles, procedent de Las Vegas, on estava enregistrant un vídeo promocional en companyia de la seva família i dels seus tres fills.

A l'arribada a l'aeroport, l'avió es va introduir en un hangar en el qual de lluny es va poder veure el cantant pop amb les mans emmanillades a l'esquena i vestit de negre. L'acompanyava el seu advocat, Mark Gerargos. L'arribada estigué envoltada de gran secretisme i tot d'una Jackson fou escortat en una caravana a les dependències de la Policia de Santa Bàrbara per respondre de les múltiples acusacions. Al tancament d'aquesta edició, el cantant estava prestant declaració mentre els policies li prenien les empremtes dactilars i li retiraven el passaport. Les darreres informacions asseguraven que estava a punt d'entrar a la presó per passar-hi la nit. A canvi de no quedar-hi havia d'abonar una fiança que oscil·lava entre els tres i els cinc milions d'euros, d'acord amb diferents informacions.

Abans que s'entregàs, les autoritats de Santa Bàrbara es van reunir amb els advocats de l'estrella del pop per facilitar l'entrega del cantant.

Com ja s'informà, dimecres la Policia va emetre una ordre d'arrest contra ell per múltiples càrrecs d'abús sexual contra un infant, que segons l'advocat de la seva família té dotze anys. Segons el representant de Michael Jackson, el cantant era ahir amb la seva família, els seus fills, el seu pare i alguns dels seus germans a Las Vegas, els quals li donaven suport. Michael jackson intentà al màxim que no es fes de la seva captura «un espectacle». El rei del pop també va rebutjar rotundament en un comunicat les acusacions explosives fetes contra ell.

L'ordre d'arrest es va basar en una violació del Codi Penal de Califòrnia, que prohibeix realitzar actes lascius amb infants menors de catorze anys, van indicar les autoritats. Segons elles, cada càrrec en contra de Jackson comporta una condemna de tres a vuit anys de presó. L'agost de 1993, un al·lot de dotze anys va al·legar que Jackson, que s'anomena a si mateix en la intimitat Peter Pan, n'havia abusat sexualment. Un any després, Jackson va assolir un acord per un valor milionari amb la família de la suposada víctima, que mai no va arribar a presentar càrrecs penals en contra seva. D'aquesta manera es va tancar el cas i se silenciaren momentàniament els incessants rumors.

Però dimecres el fiscal de districte Thomas Sneddon va advertir que aquest cas és diferent al de 1993, ja que la llei de Califòrnia ha canviat i en aquesta ocasió la presumpta víctima pot ser forçada a testificar. En un documental per a l'ABC, Jackson va admetre haver dormit amb molts infants, però sempre rebutjà que hi hagués mantingut relacions sexuals de qualsevol tipus i que sempre ho havia fet amb el més gran respecte. A preguntes del periodista, respongué que «quan tu dius llit, penses en una cosa sexual. No és sexual, és encantador, és molt dolç». L'advocat de l'artista negà rotundament les acusacions i informà que «està profundament indignat amb aquestes», a més afegí que el cantant «considera que tot això és una gran mentida».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.