bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

Sebastià Bennassar fou el centre d'un recital poètic a l'Illa de Llibres


L'escriptor i poeta mallorquí Sebastià Bennassar oferí ahir vespre un recital de poesia a l'Illa de Llibres de la Misericòrdia. Per tan especial ocasió, Bennassar, responsable de cultura de Diari de Balears, féu una tria, en forma d'antologia, de poemes que ha escrit entre el 1998 i el 2003, «encara que la gran majoria són d'enguany». Ell mateix es defineix com «un gran col·leccionista de poemaris inèdits, mostra d'obres acabades però mai publicades».

D'aquests volums mai no editats en seleccionà els que recità ahir a la Misericòrdia. Un aplec de poemes de temàtica diversa, però que se centren sobretot en l'amor, el sexe i la indignació social.

Durant una hora, que semblà molt més curta realment, el públic assistent gaudí de la lírica de Bennassar, que omplí amb la seva paraula l'espai triat pel recital. Actualment, Sebastià Bennassar està treballant en un poemari que per ell és «un cant a Mallorca i a Palma». L'escriptor és conscient que això ja ha estat descrit molt bé anteriorment per altres poetes, però considera que aquest és el moment adequat per fer-ho ell també.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.