muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La cadena COPE selecciona els guardonats dels premis Populars

J.C. Palma.
La cadena de ràdio Cope anuncià ahir els guardonats amb els premis Populars d'enguany, en la seva XXIV edició. Els distingits en aquesta ocasió són: la Biblioteca de la Fundació Bartomeu March, el periodista del temps Joan Barceló i Bauzà, l'esportista Elena Gómez Servera, la productora cinematogràfica Palma Pictures i Josep Estelrich i Costa.

L'acte de lliurament dels guardons, dissenyats en exclusiva per a COPE Mallorca per Nicolás Joyeros, serà el dia 24 de novembre en el transcurs d'un sopar de gala al Palau de Congressos del Poble Espanyol, amb l'assistència de més de 300 convidats i representants de tots els sectors i col·lectius de la societat mallorquina.

L'emissora de ràdio ha volgut reconèixer la tasca cultural de la Biblioteca de la Fundació March, que des de 1970 posa a disposició del públic el seu fons bibliogràfic de 70.000 llibres, considerat la vertadera «biblioteca nacional de les Balears». Quant al conegut periodista i agrometeoròleg Joan Barceló i Bauzà, protagonitza la informació del temps de la TVE a les Balears des de fa anys, a més de presentar-hi el programa Camina, caminaràs.

Joan Esteltich i Costa, nascut a Sant Joan l'any 1945, va ser fundador de la Residència de Sant Pere a l'antic seminari per a estudiants i obrers immigrants; i del grup excursionista Estol Vidalba. Fa poc, ha publicat un llibre sobre el convent de Santa Elisabet.

En el món de l'esport, la guardonada és Elena Gómez, que amb 18 anys va ser campiona del mon de gimnàstica en la competició disputada l'any passat a Hongria. Així mateix, la Federació Internacional de Gimnàstica l'ha elegida com a millor esportista de l'any en aquesta disciplina.

D'altra banda, la productora cinematogràfica Palma Pictures desenvolupat la seva feina des de fa ja deu anys a Mallorca. Els seus fundadors i propietaris, Ola i Grete Holmgren, al capdavant de l'empresa, han participat en el rodatge de 20 films i més de cint-cents anuncis publicitaris per l'Estat i 18 països d'arreu del món.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.