algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Les constel·lacions presidiran la colcada dels reis Mags a Palma

Prop de 180.000 persones seguiran la desfilada el pròxim dia cinc

Els reis Mags desfilaran per la ciutat de Palma acompanyats per 17 carrosses "vuit de les quals representaran el món de les constel·lacions i la seva mitologia", quatre carruatges carregats de regals, tres bandes de música, 10 comparses i grups d'animació.

El batle de Palma, Joan Fageda, i el regidor d'Educació, Jordi Llabrés, presentaren ahir les maquetes de les carrosses que simbolitzen els signes del zodiac i la bòveda terrestre, a les quals s'uniran altres amb referències com el dinosauri, el ratolí Stuart Little 2 i el moix còmic Doraemon, que clourà la desfilada temàtica segons informa Efe.

Amb un pressupost de 7 milions d'euros, Cort no vol decebre «les expectatives dels petits i volem que l'arribada dels reis Mags sigui un èxit total», va dir el regidor, que va recordar l'esforç realitzat des de distintes àrees municipals per consolidar una colcada que, aquest any, vol superar els 180.000 espectadors, i que podran seguir també la desfilada des de la gran pantalla que s'habilitarà a la plaça de Cort.

Als seus dos kilòmetres de recorregut i dues hores de duració, els reis d'Orient desfilaran, el pròxim dia 5 a partir de les 19.00 hores, amb les seves respectives comitives. A més, al seu itinerari per 15 carrers cèntrics de ciutat, està previst que la fantasiosa caravana repartirà cinc tones de caramel·los. Tampoc faltaran les carrosses que transportaran el carbó, la bústia reial, el betlem i l'estrella que guiarà la comitiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.