algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Veus privilegiades canten al Nadal

Avui la Sibil·la tornarà a escoltar-se arreu dels temples de Mallorca

Veus privilegiades ompliran amb l'inconfusible càntic de la Sibil·la un important espai de la celebració litúrgica de la Nit de Nadal de Palma. A les imatges us mostram alguns dels joves que interpretaran aquest càntic a les principals esglésies de Palma i la Part Forana. A la Seu cantarà Sílvia Fluxà, component de la Capella Mallorquina, qui abans també ho farà a Portals i a Cala Major.

Pau Juan, una veterana que fa vint anys que la canta, serà a Sant Nicolau i també a la parròquia de Sant Ferran de l'Arenal. Mercè Miró la interpretarà a l'església de Sant Miquel, on el cor dirigit per Catalina Nicolau cantarà nombroses peces al·lusives al Nadal. A l'església del Socors dels pares Agustins hi haurà Inés González, de 15 anys, que ja fa sis anys que la interpreta.

Maria Gemma Pascual la cantarà per primera vegada a la Llar dels Ancians. És la mare de Gabriel Pascual, de dotze anys, que la cantarà per tercer any consecutiu a la basílica de Sant Francesc. Finalment, al nucli de Son Ferriol la cantarà per segon any seguit Bàrbara Francisca Llabrés, de 13 anys i filla del regidor de l'Ajuntament de Palma Jordi Llabrés.

D'altra banda, a Inca Marc Alomar Payeras cantarà la Sibil·la a l'església de Santa Maria la Major. Marc és un gran aficionat i també estudiós de la música, per la qual cosa no és estrany que estudiï ja als seus onze anys el segon curs de grau mitjà al Conservatori de Palma. Aquest és el tercer any consecutiu que canta la Sibil·la, encara que pensa que potser l'any que ve la seva veu ja serà massa greu per fer-ho.

Igual que Marc, Alexandre Antoni Bauçà Togores encarnarà per tercer pic seguit un altre dels personatges típics de les matines de Mallorca. Alexandre és el predicador del tradicional sermó de la Calenda. Alexandre té ara vuit anys i assegura que als sis anys va fer per primera vegada el sermó i que no va tenir cap problema per aprendre-se'l. A l'església parroquial de Muro, Miquel Àngel Capó Carbonell, que té deu anys, realitzarà el paper d'àngel per segon any consecutiu. Miquel Àngel Capó es va mostrar molt animat de tornar a realitzar aquest paper un any més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.