muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

Ribeiro, Marquet Pascual i Torres comparteixen l'espai de Lebasi

La galeria palmesana celebra el Nadal amb una mostra col·lectiva


La galeria Lebasi de Palma inaugura demà a les vuit del vespre una mostra col·lectiva, coincidint amb les festes de Nadal, que aplega les obres de tres artistes, Alceu Ribeiro, Marquet Pasqual i Vicenç Torres. Cada un fa una aportació a la sala en una mostra en la qual no hi es presenta cap lligam entre els tres, ni de contingut ni estètic.

Així Ribeiro mostra tres llenços i una escultura, que ell anomena «fusta», en els quals demostra la seva herència «de l'escola de Torres Garcia, el meu mestre». Una natura morta i dos «paisatges mentals», amb un traç sobri, mostren l'obra més recent del veterà artista, al costat d'una escultura de fusta «d'organització molt simple basada en la superposició d'elements».

Les obres d'Alceu Ribeiro comparteixen el primer espai de la galeria amb algunes de les de Vinceç Torres, en les quals el pintor recrea «la relació de l'home amb la terra, entesa com a element físic». D'altra banda, Torres, que pretén amb la seva obra «dir el màxim possible amb els mínims elements» no vol transmetre cap missatge concret, «perquè el quadre per si mateix ja és un fet creatiu» explica l'artista.

Marquet Pasqual, per la seva banda, mostra a a la galeria ciutadana Lebasi sis peces de la sèrie Al·lotes, que des de ja fa un parell d'anys la el pintor dedica a la figura de la dona, «perquè estèticament i intel·lectualment em pareix una figura més completa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.