algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Flaix FM celebra el segon aniversari

La discoteca BCM fou la seu de la festa dels dos anys de l'emissora

JULIÀN AGUIRRE. Palma.
Els més fervents seguidors de la música de ball o dance que sona a l'emissora de ràdio Flaix Mallorca, a través del 100.6 de la FM, van gaudir dijous a la nit de la seva àmplia dimensió en una gran festa. La macrodiscoteca BCM de Magaluf va acollir centenars de jovenes procedents de diferents punts de l'Illa que van escoltar diversos estils musicals que abraçaven des del Chill Out fins al Techno House, i on no van parar de moure l'«esquelet» fins a altes hores de la matinada.

La festa programada per l'emissora radiofònica presentava un cartell que oferia els millors disjokeys del moment. Joan Alcalde, Dc Spider, va presentar uns desbordants talents de la naturalesa com Xavi Escolano, David Gausa, Vador Lladó, Sergi Domene, David Martínez, Mure i altres mestres de la taula de mescles que van punxar durant més de sis frenètiques hores de bon so i diversió. Un ambient insuperable animat per diferents performances i l'actuació de les gogos va mantenir la pista de ball plena, fins a la bandera, a tota hora.

La festa s'organitzà amb motiu del segon aniversari de l'emissora Flaix Mallorca a l'Illa, celebració que coincideix amb els deu anys del naixement d'aquesta empresa a Catalunya. L'audiència mallorquina va deixar constància de l'afecte i lleialtat cap a l'emissora Flaix FM, suggerint més festes d'aquest tipus on la diversió i bona organització poden fer recuperar els bons moments de la moguda en la nit mallorquina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.