nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La VII Festa Brava motera es va clausurar a Magaluf

L'alegria i la picardia van córrer a doll en la jornada de clausura de la VII Festa Brava motera que va reunir més de tres-centes persones al recinte del Western Park de Magaluf. A les nou i mitja del matí va començar allà la moguda per donar bona compta del berenar. El rugir dels motors va ser pràcticament nul ja que no estava programat cap passeig.

Això sí, hi va haver un bon sol i per això menys temor a participar en el concurs de miss Camiseta Mullada i míster Gallumbo, aconseguint els títols a la divertida prova que va deixar entreveure determinats «encants» de l'anatomia dels participants. Varen ser els triomfadors de la prova Marisa Elguero, de Barcelona i Fernando El Guasa, de Palma.

El renou va continuar malgrat reunir-se a estovalles per menjar. El menú va estar compost per arròs marinera, llom amb guarnició i un enorme pastís decorat amb l'escut del Club Moteros 95. A les postres, el president, Gabriel Caimari, i membres de la junta van atorgar els premis. El premi moter més veterà fou per a Sergio Rodríguez, de Palma i el premi al club més nombrós per al Club Bic Free Shooper de Alemanya i Bèlgica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.