algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Passió i sentiment units a La Misericòrdia en el concert de Suzanne Vega

L.QUINTANA. Palma.
El pati de la Misericòrdia de Palma es va omplir dissabte a la nit amb la màgia i sensibilitat que malgasta la veu de Suzanne Vega. La cantautora novaiorquesa va començar la seva actuació a les 22.15 hores amb una mostra del seu darrer àlbum Songs i red and grey. Al llarg de l'actuació Vega es va mostrar lliurada al seu públic. La seva veu, afinada i carregada d'emoció, el so perfecte i el lloc ideal van servir perquè les prop de 800 persones que van assistir es contagiassin de la força lírica presents en cada cançó.

Per introduir els temes, Vega feia una valoració del seu significat i va recordar moments de la seva vida. Fins i tot va fer broma d'una història amb un anglès que enyorava els berenars del seu país. En el repertori no van faltar mítiques cançons com Luka, I'll never be your Maggie May o Tom's dinner, en la qual va comptar amb l'acompanyament del públic.

I per petició especial d'un belga que va cridar des de la seva butaca, va començar a sonar Rosemary. A les 23.45 hores, després de tres bisos, la cantant es va acomiadar i La Balanguera com a música de fons va donar per acabat el concert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.