algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La final del Palma So reuneix deu grups alternatius al parc de la Mar

El guanyador del certamen es decidirà el proper dia 31 d'agost

Fa ja tres anys que la regidoria d'Educació i Cultura organitza el certamen de música Palma So, amb la intenció de donar suport als grups musicals que sorgeixen i aportar un canal per presentar-se davant del gran públic. A més dels problemes de la manca d'espais per assajar i la dificultat de promocionar-se fora de les Illes, una de les necessitats expressades pels grups era la falta d'espais per tocar la seva música, ja que majoritàriament s'aposta per grups forans en lloc de formacions naturals de Mallorca.

Ahir el regidor d'Educació i Joventut, Jordi Llabrés, donà la llista dels grups seleccionats per participar a la fase final d'aquest concurs, que es durà a terme al parc de la Mar el proper dia 31 d'agost. Els noms dels 10 seleccionats d'entre els 35 que s'hi presentaren són: Limit, Madel Funk, Men, Loud, Emerald Planet, D-let, Dr.Hum, Ke Reggae Ska, Liverate Tuttame i Familia López. La característica comuna que marca tots aquests grups és la seva procedència palmesana i la música moderna o alternativa, estil de tots els escollits.

La representant del jurat Esperança Crespí digué que «s'han intentat escollir formacions que s'adaptin a aquest tipus de música, i per això n'hem rebutjat d'altres que proposaven un estil més folklòric o popular». El premi que rebrà el guanyador serà de 2.002 euros, mentre que el segon i el tercer classificats seran recompensats amb 1.200 i 600 euros cadascun, respectivament. A més a més dels grups ja esmentats, està previst que en el concurs actuï, com a grup convidat, Hamlet. Després, i per tancar la festa, hi haurà una actuació de dj's.

Aquesta és la tercera edició del certamen, que els dos darrers anys tingué lloc a Son Moix i a ses Voltes. És important destacar que abans d'aquest concurs, anys enrere ja se'n realitzava un altre, anomenat Pop-Rock, que es va fer entre els anys 1996 i 1999, i que tenia una finalitat similar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.