cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Noctàmbuls torna a pujar a escena amb «El funeral d'en Singelpeu»

La companyia estrena divendres al Teatre Municipal de Manacor

Dos anys després del gran èxit aconseguit en la seva estrena com a grup de teatre, Noctàmbuls torna a l'escenari del Municipal de Manacor els dies cinc i set d'abril amb un nou muntatge, El funeral d'en Singelpeu. Un drama amb pinzellades còmiques que enllacen amb l'absurd escrit i dirigit pel serverí Jaume Miró.

Set actors prenen part al repartiment de l'obra amb la qui es convida el públic a assistir en directe a un funeral enmig del qual surt a llum el més obscur d'una familia dominada per la set de poder, enveges i venjances. Maribel Prieto Nebot, en el paper de vidua, Maria Antònia Fuster i Pau Arévalo com a fills, Pau Vic i Margalida Amengual com a cunyats, Biel Bisquerra, en el del capellà Dorot i Pep Lluís Gallardo com el gran Singelpeu en són els intèrprets.

A l'estil iniciat amb l'obra que es donaren a conèixer, de títol homònim al de la companyia, el muntatge compta amb música original i en directe. En aquest cas a cura de Vicensastre. El funeral d'en Singelpeu és en si mateixa una proposta arriscada a la qual amb un argument mínim de personatges duits al límit i força perfilats, l'espectador entra en un univers del qual no pot sortir indiferent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.