algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

El sector del calçat mostrarà el seu bon moment a la fira Modacalzado

Les exportacions l'any 2001 pujaren un 28% respecte de l'any anterior

Un total de 17 empreses de calçat de Mallorca i de Menorca viatjaran a Madrid, amb la col·laboració de la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria, per participar en l'edició de primavera-estiu de Modacalzado 2002, que comença demà al recinte firal Ifema Aquestes petites empreses exposaran les noves ofertes de calçat per a la temporada que ve en aquesta fira de fabricants i importadors de calçat, adreçada a comerciants d'aquest ram.

La Conselleria tindrà un expositor propi a la fira, el qual cedirà a aquestes empreses perquè facin les seves operacions comercials de manera independent. A part d'aquestes empreses, 25 més de les Balears de més volada participaran de manera independent a Modacalzado. La presentació d'aquesta participació balear a la fira la feren ahir al Parc Bit d'Inca el vicepresident i conseller del Govern, Pere Sampol, i el director de Promoció Industrial, Bartomeu Oliver.

Sampol va destacar el bon moment del sector a les Balears explicant que l'any 2001 les exportacions s'incrementaren un 28% respecte de l'any anterior. «El fet més important és que el mes de desembre s'han incrementat respecte del mateix període anterior, per superar així la tendència negativa des de l'11 de setembre». El conseller d'Economia, Comerç i Indústria va destacar de Modacalzado «la gran oportunitat que suposa per guanyar terreny en el mercat espanyol» i demanà a les petites empreses un esforç si volen començar a aconseguir una major quota de vendes en els mercats internacionals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.