algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Bennàssar inaugura a Barcelona una mostra centrada en l'escultura

L'obra més recent d'aquest creador es mostra a la galeria Trama

L'artista Joan Bennàssar inaugurà ahir a la galeria Trama de Barcelona una exposició en la qual per primera vegada en la seva dilatada carrera artística domina l'escultura per sobre de la pintura. La mostra, que romandrà oberta fins al 14 d'abril, reuneix un total de 22 peces, que són fruit del treball dels dos últims anys.

Tal com explicà l'artista, la mostra està presidida per una gran escultura de bronze, titulada Dona asseguda, que té una altura de 186 centímetres. A més, hi ha 10 escultures més petites de bronze realitzades a la fundició madrilenya de Pep Moreno. També s'hi exposen tres peces de ferro que, tal com explica Bennàssar, «vaig realitzar el 1992, però mai no havien sortit del meu taller perquè no m'acabaven de convèncer. Ara les he pintades i crec que han adquirit una màgia especial, per la qual cosa les he portat a Barcelona». Quant a la pintura, l'exposició mostra dues peces de gran format i cinc dibuixos.

Per Bennàssar aquesta exposició és molt important, ja que és la primera en què l'escultura ocupa un espai molt destacat. «És una conseqüència del meu treball, perquè durant tot l'any passat vaig estar treballant molt l'escultura, deixant de costat la pintura. Ara he tornat als grans olis», assegurà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.