algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Avui comencen les emissions d'M7, la nova cadena del Grup Serra

La programació inclou novetats i els programes estrella de TeleNova

M7 Televisió, la nova aposta televisiva del Grup Serra, comença avui les seves emissions amb una àmplia oferta que inclou tota la informació local i ajunta els programes estrella de TeleNova i els de la televisió catalana Flaix TV. El nou canal de televisió arriba amb nous continguts que reforcen la programació local i dóna continuïtat als programes de més èxit de TeleNova.

D'aquesta manera, M7 Televisió manté els informatius, els espais esportius presentats per Tomeu Terrasa i l'Espai Superguai, alhora que incorpora diversos avanços informatius al llarg del dia, un nou programa d'entrevistes encadenades, un magazín local en què tindran cabuda tots els formats televisius, un espai d'entrevistes a personatges de l'actualitat i la projecció, els dissabtes, de La pel·lícula de la setmana, una aposta pel cinema clàssic.

La programació diària començarà a les 7.30 hores (de dilluns a divendres) i continuarà fins a la matinada, amb la incorporació de diversos programes procedents de la televisió catalana Flaix TV, com Flaix Mixdia i Flaix Mania, espais que fomenten la participació de l'espectador a través de les noves tecnologies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.