muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 11.1°
18°

Tom Cruise i Penélope Cruz promocionen a Madrid «Vanilla Sky»

L'actor dels Estats Units Tom Cruise i l'actriu espanyola Penélope Cruz provocaren un tumult la nit de dissabte a la Gran Via madrilenya, en la presentació a Espanya de la pel·lícula Vanilla Sky, que ambdós protagonitzen. El director, Cameron Crowe, i els actors defensaren el film, la promoció del qual per a Europa els ha duit a Espanya i que no pareix haver tingut gaire èxit a Nord-amèrica.

«No crec que Vanilla Sky sigui una còpia d'Abre los ojos i encara menys pla per pla», va dir Crowe, que ha dirigit films com Jerry Maguire i Casi famosos. Tom Cruise va explicar el perquè de tant de secretisme durant el rodatge de Vanilla Sky, si en el fons era gairebé igual que Abre los ojos, dient que es volia protegir el procés creatiu de l'exterior...Es volia protegir el rodatge de les influències de fora».

Penélope Cruz, vestida de vermell, va contestar sobretot preguntes més relacionades amb la seva vida privada i la seva estada als Estats Units que sobre la pel·lícula que ha de promocionar. L'actriu madrilenya va assenyalar que «jo no he canviat. Sí les circumstàncies, però jo no». L'actriu també va dir que continuarà fent feina a Espanya i que té plans per rodar amb directors com Almodóvar o Bigas Luna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.