cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Breus

• EXPOSICIÓ

L'antic Egipte
El Museu d'Art i Història de Ginebra inaugurà ahir una exposició d'antiguitats faraòniques, hel·lenístiques i romanes d'Egipte procedents d'una col·lecció privada suïssa i en bona part desconegudes. Amb 150 objectes exposat, l'exposició, titulada Reflexos d'allò que és diví», proposa testimonis d'aquell món que van des d'estatuetes d'ivori de l'època Nagada I (entre 4000 i 3700 aC), primeres representacions de l'ésser humà, fins a bronzes de l'època romana tardana (segle III de la nostra era).EFE.

• MÚSICA

Pablo Milanés
La màgia del trovador cubà Pablo Milanés reunirà a Mèxic nombroses figures del cant, com ara el compositor mexicà Armando Manzanero i el brasiler Milton Nascimento o l'espanyol Joaquín Sabina, per presentar el seu doble disc Querido Pablo. El compositor caribenc reunirà en dos concerts, programats per al 15 i el 16 de setembre a l'Auditori Nacional de Mèxic, els artistes que cantaren a duo amb ell per enregistrar el disc. Canten amb Pablo Milanés: Marco Antonio Muñiz, Armando Manzanero, Maná, Milton Nascimento, Harry Belafonte, Francisco Céspedes i Joaquín Sabina, entre altres. E.P.

• LITERATURA

Espido Freire
L'escriptora Espido Freire advocà ahir per un «canvi profund» de l'estructura temporal de la novel·la, en lloc d'una transformació de la temàtica, ja que afirmà que s'ha produït una alteració en la percepció del temps que la literatura ha de reflectir. La novel·lista afirmà que vivim a un ritme que no es correspon amb el temps narratiu, i opinà que l'estructura actual de la novel·la es podria substituir per un relat instantani o simultani dels esdeveniments. Aquest canvi afectarà el llenguatge narratiu.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.