algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Breus

• CINEMA

Star Wars La propera entrega de la mítica trilogia d'Star Wars recomençada per L'amenaça fantasma ja té títol: Attack of the Clones, és a dir, L'atac dels clons. Així ho confirmà ahir George Lucas als seus seguidors després de l'allau de noms falsos que recorrien internet. El film arribarà a les pantalles espanyoles l'estiu del 2002 i forma part de l'antecedent trilogia protagonitzada per Luke Skywalker, Han Solo i la princesa Leia que baté rècords de pantalla durant la dècada dels setanta i els vuitanta.EFE.

Antonio Banderas L'actor espanyol Antonio Banderas rebé ahir al vespre el títol de fill predilecte de Màlaga, la seva ciutat natal, de mans de la corporació municipal i el batle del municipi, Francisco de la Torre. La decisió del nomenament fou proposada pel grup popular l'any passat i s'aprovà al mateix temps que l'expedient de nomenament de fill adoptiu de la ciutat al pintor Esteban Arriaga. L'acte fou seguit per una entusiasmada Melanie Griffith.EFE.

• MÚSICA

Miguel Bosé El cantant espanyol Miguel Bosé presentarà el proper mes d'octubre el seu darrer disc, titulat Sereno. Bosé està gravant ja el seu àlbum d'estudi, el primer amb noves cançons després de Laberinto (1996). El seu darrer disc, Lo mejor de Miguel Bosé (1999), era un recopilatori dels seus millors èxits, com Bandido o Nena. Sereno sortirà a la llum simultàniament a Espanya i Sud-amèrica i conté onze temes inèdits, deu d'ells composts íntegrament pel cantant. Bosé ha muntat el seu estudi de gravació a la seva pròpia casa i treballa a la vegada a Madrid i Londres. Per fer-ho, ha triat les productores Peter i Greg Walsh.E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.