algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

Los Planetas, Reincidentes i Brams, a primera fila del Sònic Rock de Felanitx

El festival acollirà una vintena dels grups independents més valorats del moment

90590
Los Planetas, un dels grups que actuaran.

Les diferents tendències musicals, sense sortir de les coordenades del rock, tornen a donar-se cita al Sònic Festival de Felanitx. Una iniciativa que nasqué l'any passat per commemorar el 700è aniversari de la vila com a punt de trobada de la joventut i que es veié desbordada pel seu èxit. Enguany, el ventall que oferta és molt més ample. Es comptarà amb tot un seguit de grups de reconeguda fama encapçalats per Los Planetas, Brams, Oprimits o Reincidentes, entre altres.

Seran dos dies, el divendres i dissabte de la setmana que ve, en què el parc municipal tornarà a omplir-se de gom a gom entorn d'un esdeveniment clau per la joventut en el qual l'oferta és ampla tant pel que fa als estils musicals com a l'ús de la llengua. Des del català, a l'euskera o l'àrab i el gallec tenen cabuda al festival amb la intenció de fixar el caràcter integrador i l'intercanvi d'experiències. El primer dia el concert tindrà el so metàl·lic de Hamlet. Reincidentes i els Hijos de Machín aportaran el punk-rock i Dajoe Chilada combinarà el punk amb el hip-hop.

L'euskera arriba amb el bascs Lisabö i Su ta Gar, aquest darrer és el grup amb més vendes d'Euskal Herria. El català estarà representat pel rock combatiu d'Oprimits i el metal-core de Kop, el més canyer de Catalunya. L'anglès no hi estarà absent. La seva presència es farà amb el rock sureny de Deep South i els semifinalistes d'Art Jove, Katovits. Pel que fa a la segona jornada, l'oferta s'enceta amb Los Planetas. A més d'aquests, el rock castellà serà present amb Los Enemigos, deixant l'oferta del rock en català a l'opció dels menorquins Inventari i els radicals Brams.

Aquesta formació, a la qual el rock es combina amb punk i ska, actua per segon any i és dels millors de Catalunya. Els Killer Barbies, una mescla de Ramones i Cramps, el punk de Lilian Bridge i el rock psycobilly-garage dels Lobos Negros posen el punt i final al darrer dia en el qual l'oferta més estranya arriba amb el rock, amb influències celtes i àrabs, en castellà i àrab de Rarefolk.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.