algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El concert de la Banca March extasià el públic de l'Auditòrium

La Simfònica, la Coral Universitària i els cantants brillaren a gran altura

La societat mallorquina es congregà dissabte vespre a l'Auditòrium de Palma per assistir al concert del 75è aniversari de la Banca March. El president de la institució, Carles March, rebé els convidats a les portes de l'Auditòrium i els saludà en companyia del vicepresident, Pau Vallbona, i del conseller delegat de l'entitat, Francesc Verdú.

Assistiren al concert el president del Govern, Francesc Antich, al costa de la seva esposa, Conxa, com també del batle de Palma, Joan Fageda; els consellers Joan Mesquida i Aina Salom, i la delegada del Govern, Catalina Cirer. Altres cares conegudes de la vetlada varen ser Joan March, president de la Fundació March; Carme Delgado, viuda de March, com també la resta de la seva família; el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i la seva esposa, Grace; els regidors de Cort Carme Feliu i Joan Bauzà, i els directors generals del Govern Pere Fullana i Pere Muñoz, entre molts altres. Tanmateix, la platea, l'amfiteatre i les llotges eren plens de convidats de 'la Banca'.

El concert va ser tot un èxit. Salvador Brotons conduí l'Orquestra Simfònica de manera magistral per al lluïment de Joan Pons, Maria del Mar Bonet, Uc i la Coral Universitària. Especialment aplaudit resultà el baríton de Ciutadella en totes les seves interpretacions, i Maria del Mar quan cantà El Pi de Formentor. Uc deixà l'empremta de la seva exquisidesa en tocar Jo tinc una enamorada. La darrera peça del programa va ser L'Aubada, interpretada per tots els cantants.

Maria del Mar Bonet oferí un bis al públic i interpretà una de les seves cançons més conegudes: La mort de na Margalida. Tanmateix, el públic no es movia dels seients i no deixava d'aplaudir. Salvador Brototns, aleshores, va fer sortir de bell nou tots els intèrprets, que cantaren novament L'Aubada per a un públic extasiat per la qualitat de l'espectacle oferit, i pel qual les dues hores de la funció passaren en un no-res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.