algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Tres-cents nedadors conqueriren la Badia

La tercera edició de la Travessia del moll Vell al Molinar supera amb gran èxit les previsions

88558
Un moment de la travessia. | T. Ayuga.

La III Travessia Internacional Nedant, organitzada amb motiu de les festes del barri des Molinar, va congregar ahir unes tres-centes persones. Els participants, dos-cents vint que ja s'havien inscrit prèviament i un centenar més d'espontanis, al·lots i al·lotes i de totes les edats, fins a 74 anys, es tiraren a l'aigua a les 10 del matí al moll Vell. La trajectòria, que consisteix a nedar dos quilòmetres fins al Portitxol, la feren aproximadament en una hora sense cap incident.

El primer a arribar va ser David Vidal, un jove de 20 anys que és nedador en el Club Nàutic de Palma; el segon Alberto Losa, de desset anys, i el tercer Miquel Roselló, de setze. De les al·lotes, la primera va ser Ana Maria Domínguez, seguida de Maria del Mar Brunet. L'organitzador de l'esdeveniment, Santiago Casas, va arribar el primer entre els participants de la seva edat, tot i que va ser el darrer a tirar-se a l'aigua.

L'acte tingué com a participant més jove un nin de set anys, Alessandro García, que va fer la travessia tot sol i va arribar el penúltim. El petit, que neda des dels tres anys, explicà que «no m'he cansat ni he tingut fred, però una estoneta he pensat a deixar-ho».

Quan es demana a Santiago Casas com va néixer la idea de crear aquesta travessia, explica que «sempre m'he passejat per la badia i m'atreia per la calma de les seves aigües, i pensava que havia de fer alguna cosa», i, com que és un gran nedador, va decidir fa dos anys «que podria gaudir d'aquest trajecte organitzant un passeig nedant amb els amics i coneguts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.