cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Philip Glass omplí la nit de Costa Nord amb una actuació molt personal

Philip Glass va omplir divendres a la nit, per primer cop des que es va iniciar el cicle musical «Nits Mediterrànies», el centre Costa Nord de Valldemossa, encara que al final de la seva actuació va haver-hi disparitat d'opinions respecte de la qualitat del concert entre els quasi 350 assistents.

El músic nord-americà va escollir el programa de música composta originalment per a piano i que comprenia algunes de les seves creacions des de 1976 fins avui.

Vestit amb roba fosca, Glass va entrar pel costat esquerre de l'escenari, va seure davant el piano de cua negre i, després de saludar, va començar a interpretar un breu fragment de Etudes, un «work in progress» que encara no ha conclòs i que constarà de 16 estudis, que va tenir bona acollida pel públic.

Glass, qui va parlar amb el públic entre cada una de les peces contextualitzant l'obra i explicant el seu significat, continuà amb la interpretació de Four Metamorphoses, la composició més llarga de tot el repertori.

El músic, que es va aixecar després de cada una de les peces per rebre els aplaudiments, va finalitzar amb dues breus peces de la seva obra de 1988 The screens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.