cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Breus

• TRASPÀS

Ens deixa Longa La destacada escultora cubana Rita Longa, Premi Nacional d'Arts Plàstiques de 1995, va morir ahir als 87 anys, segons informà la televisió local cubana. La reputada escultora va perdre la vida durant el migdia sense que se n'hagin precisat les causes. El seu funeral es durà a terme el proper dimecres en el Cementeri Cristóbal Colón de l'Havana. Longa ha deixat en al morir una diversa mostra del seu art. Entre les seves obres destaquen l'Aldea Taína, concebuda per al centre turístic Guamá, a l'occident de Cuba, i la Virgen del Camino. EFE.

• ARQUITECTURA

Sagrada Família Les obres de la Sagrada Família «han progressat molt», segons va explicar ahir el seu arquitecte director, Jordi Bonet, durant la presentació de l'informe de l'estat d'aquesta obra arquitectònica que va iniciar Antoni Gaudí el 1883. Segons Bonet, a finals d'enguany el transsepte podrà ser utilitzat per acollir la missa especial de celebració del dia de la Sagrada Família, que enguany és el 31 de desembre, i la clausura de l'any del Jubileu. Actualment, en el transsepte ja s'han acabat les voltes d'uns 400 metres quadrats i s'estan iniciant les del darrer tram de la nau central.EPR.

• FIRES

Amunt el teló Hannover es prepara per obrir les seves portes a l'Expo 2000 que s'inaugura avui, amb el desafiament de superar la seva reputació de ciutat de províncies sense encant i el repte d'atraure 40 milions de visitants en 153 dies d'exhibició. Segons els pronòstics, en els propers cinc mesos aquesta ciutat de mig milió d'habitants rebrà un mitjana de 261.437 visites al dia, cosa que ha obligat a posar a punt les instal·lacions, ja que fins ara la seva capacitat d'atracció turística era nul·la.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.