algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

El pintor Gabriel Noguera mostra el seu camí envers la síntesi a la sala Quàsars

C.C. Palma.
Després d'abandonar l'escena expositiva illenca al llarg de cinc anys, el pintor mallorquí Biel Noguera inaugura aquest vespre una mostra d'obra recent a la galeria Quàsars, a Manacor.

Integrada per un total de vint-i-sis peces, l'exposició permetrà al públic conèixer el treball realitzat per aquest artista els dos darrers anys. Obres en tècnica mixta testimonien la predilecció del pintor per un estil a cavall entre el figuratiu i l'abstracte, que malgrat abandonar progressivament la referencialitat real no deixa de banda les múltiples possibilitats de la insinuació.

Atmosferes misterioses presidides per la suggestió evoquen móns quasi onírics, «ciutats de la memòria», en paraules de l'artista. Part fonamental hi té el tractament del color, element en què Noguera diposita bona part de la capacitat expressiva de les obres.

Mostra que portarà l'espectador a «un espai intermedi entre l'imaginari i la figuració suggerida», apuntà Noguera, l'exposició gaudirà en la seva inauguració de la coincidència amb la Fira de Manacor, amb la conseqüent afluència de visitants. L'exposició, que s'inugurarà aquest vespre, romandrà oberta al públic fins dia 24 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.