cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Magisteri recorda els 30 anys de teatre reposant «L'amor de les tres taronges»

La rondalla fou una de les que introduí la pràctica teatral als estudis

Trenta anys després de la seva primera representació, l'adaptació teatral de la rondalla L'amor de les tres taronges torna a dur-se al teatre de la mà de Magisteri Teatre. Seran tres les funcions que tornaran a posar a l'abast del públic aquesta adaptació de Jaume Vidal Alcover a partir del sis d'abril.

En el seu dia, aquesta obra fou una de les primeres que representaren els alumnes de Magisteri i ara, amb ella, es ret homenatge a Encarna Viñas, la impulsora d'aquestes activitats pràctiques, al mateix temps que es recorden els trenta anys d'activitat teatral dintre d'aquests estudis com a formació pràctica. Sota la direcció del professor de la UIB Antoni Artigues, més d'una quarantena d'alumnes de segon de Magisteri han pres part en aquesta iniciativa, des dels protagonistes, Guillem Company, Margalida Torrens i Bartomeu Dalià, fins a alumnes que han participat en la creació dels decorats, el vestuari o la musicació.

L'argument tornarà a representar-se talment com fa trenta anys, però introduint-hi una nova ambientació musical, obra de l'alumne Pere Antoni Canyellas, per acompanyar amb melodia algunes estrofes poètiques. Així mateix, els decorats i l'ambientació hauran canviat considerablement respecte de la primera escenificació. En aquesta apareixeran capgrossos i gegants com també animals ferotges i dracs mitològics. Tots confeccionats pels mateixos alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.