cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

La XVI Fira del Fang tancà ahir les portes amb més de 85.000 visitants

El tinent de batle Miquel Coll en féu una valoració positiva i destacà la renovació

La XIV edició de la Fira del Fang de Marratxí tancava ahir les portes amb una valoració força positiva. Entre 85.000 i 90.000 persones, segons fonts de l'organització, han visitat des del 3 al 12 de març aquesta mostra de ceràmica. El tinent de batle de l'Ajuntament de Marratxí, Miquel Coll, explicava a Diari de Balears: «Enguany hi ha hagut una sèrie de canvis que han estat molt ben rebuts tant pels visitants com pels ceramistes. Tant pel que fa a l'espai com a l'exposició».

Per la seva banda, Tolo Aguilar, un dels membres de l'organització, explicava que «aquests dos dies s'ha desbordat. Fins ara la Fira havia tingut visitants, pero és que avui "ahir per al lector" va ser impressionant. Nosaltres crèiem que el tema de les eleccions ens perjudicaria però ha estat tot el contrari». Gràcies a iniciatives com aquesta es dóna a conèixer la tradició de treballar el fang, una de les tècniques més antigues que l'home ha conegut. Enguany hi ha hagut un total de 69 estands interiors i 50 d'exteriors per a venda de productes.

«Dissabte es varen atorgar una sèrie de reconeixements i el fet que aquest any fos un dia abans de la clausura va ser positiu, ja que es va fer amb molta més tranquil·litat», deia Coll. Els visitants han pogut gaudir i comprar tots els productes artesanals, ceràmica decorativa, peces d'elaboració autòctona o bé singulars. El tinent de batle i regidor de Cultura concloïa: «Hem de fer una valoració molt positiva en aquesta XVI edició de renovació tant pel que fa a l'estructura com a l'amplificació, i sobretot en l'aspecte cultural, que permet un discurs més ampli i desenvolupar els tallers en una situació més digna».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.