nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 18°
21°

La millor gastronomia entra a concurs al campionat de cuiners de les Illes Balears

L'Escola d'Hoteleria de la UIB acull aquest cap de setmana el campionat de cuiners de les Illes Balears.
De les seves cuines sortiran desset plats de llobarro i altres tants de xot, que estaran preparats d'acord amb receptes pròpies dels participants.

El certamen disposa de setze participants de Mallorca i un d'Eïvissa, i la novetat entre ells és que per primer cop s'hi presenta una dona, Rosa Maria Mafé.

El president del jurat, integrat per quinze membres, és Koldo Royo. El reconegut cuiner ressaltà que l'edició d'enguany ha estat organitzada pels mateixos professionals i s'espera superar les anteriors quant a nivell culinari.

Els desset concursants estan acompanyats d'un ajudant i tots disposen del mateix temps per preparar ambdós plats i la seva feina serà, en tot moment, supervisada per un dels membres del jurat.

Una vegada elaborats els plats, es qualificarà el gust, la presentació i l'originalitat de la recepta.
En el cas d'un empat final, el jurat de cuina i el president podran decantar la balança cap a un costat o l'altre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.