cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Vaticà autoritza l'inici del procés de beatificació de l'arquitecte Antoni Gaudí

El Vaticà ha autoritzat l'inici del procés de beatificació de l'arquitecte català Antoni Gaudí, dos mesos i mig després que el cardenal arquebisbe de Barcelona, Ricard Maria Carles, sol·licitàs formalment l'obertura de la causa, segons informà ahir l'Arquebisbat de Barcelona.

El passat 22 de desembre, Ricard Maria Carles va sol·licitar a la Santa Seu l'inici del procés de beatificació de Gaudí, una causa promoguda per l'Associació Pro Beatificació d'Antoni Gaudí, el vicepostulador de la qual és el sacerdot Lluís Bonet i Armengol, rector de la parròquia de la Sagrada Família.

Des d'aleshores, i segons els dictats de la Congregació per a les Causes dels Sants, s'ha pres declaració a testimonis que conegueren personalment Antoni Gaudí, dels quals, per la seva avançada edat, es podria perdre el testimoni.

L'Arquebisbat de Barcelona informarà de la data de la sessió d'obertura del procés diocesà de beatificació, i la constitució del tribunal que investigarà la fama de santedat de l'arquitecte Gaudí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.