algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Mòbils i obres, presents a les fotos dels joves

Un total de 22 col·legis han presentat els treballs d'uns 700 escolars a la V Marató Fotogràfica

Durant els darrers dies, uns 700 al·lots i al·lotes d'entre 8 i 25 anys han participat a la cinquena Marató Fotogràfica Escolar de la ciutat de Palma coordinada per Betacolor i patrocinada per l'Ajuntament de Palma.

Les proves d'aquesta competició varen consistir en el fet que en un termini de 10 dies cada jove fes 12 fotos sobre sis temes: A través de..., Vermells, Cels, Laberints, Actualitat i Eureka!.

Segons l'àrea d'Educació i Joventut, s'han reflectit als treballs molta creativitat i situacions ciutadanes molt curioses.
Així, per exemple, dins el tema Actualitat s'ha destacat l'ús dels telèfons mòbils, les obres als carrers de Palma i les eleccions. L'altre tema que ha despertat la creativitat del joves ha estat Cels, en el qual s'han pogut apreciar les tonalitats del cel mallorquí al matí o bé a l'horabaixa.

Els guanyadors d'aquesta cinquena edició de la Marató Fotogràfica Escolar han estat dotze i s'han repartit quatre premis dins les diferents categories. El primer premi de 8 a 12 anys fou per a Irene Tur; el primer per als de 13 a 15 anys va correspondre a Esther Perelló, i en la categoria de 16 a 22 anys el guardó fou per a Arantxa Boyero.

El resultat d'aquesta marató és una exposició de 600 fotografies que es mostraran al Casal Solleric a partir del pròxim 14 de març.
La resposta a l'edició d'aquesta competició de fotos als centres escolars ha estat molt positiva, segons l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.