«Cocina balear» proposa un recull de les receptes més tradicionals de les Illes
Caty Juan del Corral recupera en el seu llibre plats antics que són desconeguts
Palma08/03/00 0:00
En la col·lecció Cocina regional que presenta l'editorial Everest, Caty Juan del Corral ha estat l'encarregada de seleccionar les receptes més representatives de les Illes en el llibre Cocina Balear.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.