algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Ja hi ha miss Cala Millor!

Divendres vespre no hi cabia una agulla al passeig marítim de Cala Millor. Era l'elecció de la miss d'aquest indret turístic. Amb una participació més que acceptable "varen ser vint-i-nou les candidates que s'hi varen presentar" va començar la desfilada.

La majoria de les belles eren angleses i alemanyes, encara que n'hi havia d'altres nacionalitats. Així, només va ser una l'espanyola que es va presentar en aquest concurs.

El jurat, encapçalat per Gabriel Tous, president de l'Associació d'Hotelers de Cala Millor, i format per persones propores a l'hoteleria i de restauració, ho va tenir d'allò més difícil a l'hora d'emetre el seu veredicte.

Després de moltes deliberacions el primer premi va anar a mans de Sabinne Dittman, una alemanya morena de denou anys que es dedica professionalment a ser ballarina i cantant. Per a ella seran les dues setmanes d'estada gratuïta a qualsevol dels hotels associats a aquesta iniciativa. La primera dama d'honor de la nit també fou alemanya: Yasmine Gerkens, estudiant de 18 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.