muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.59°
11°

Qui no vulgui coes... que compri l'entrada ja!

Els multicines Chaplin ja han venut més de 300 tiquets anticipats per a «La amenaza fantasma»

90686
Dos joves seguidors de la sèrie galàctica. | P. B.

Dilluns. Quatre de l'horabaixa. Cau un sol de justícia sobre Palma. Quatre amics queden per anar al cinema. Res de nou si no fos perquè no és per anar a veure cap pel·lícula, sinó que és per comprar les entrades d'una que s'estrenarà quatre dies més tard. Un fet extraordinari però és que el film també ho és: La amenaza fantasma, l'esperat primer lliurament de la trilogia de George Lucas. «Hem vengut per si de cas després no en queden», comentà Pedro Antonio Guasp (16 anys) un dels flamants compradors. Marc Ramoneda (13 anys) també prefereix assegurar-se el tret i matinar un poc. La seva entrada és per a les dotze i mitja del matí. La sessió de les deu era «massa prest». Tots ells es confessen seguidors de la sèrie. Han vist els primers tres films, encara que sigui en vídeo (són molt jovenets) i no s'han perdut ni un segon de tràiler d'aquest nou film que ha batut récords per allà on s'ha estrenat.

«Això és un èxit». Joan Olives, responsable dels cinemes Chaplin es mostrava ahir així de satisfet pel ressò de la iniciativa d'haver posat a la venda les entrades del cap de setmana d'estrena de La amenaza fantasma. Les entrades, que s'han d'adquirir a la taquilla del cinema, són numerades. «Així és molt més còmode per a tothom», opinà Olives. Els joves compradors de primera hora d'ahir compartiren totalment aquesta opinió. «D'aquesta manera ens estalviam de fer coa, però si no hi hagués hagut més remei, n'hauríem feta», comentaren convençuts.

De moment, les sessions amb més demanda anticipada són les darreres del primer dia. Per a les vuit i mitja i les onze del vespre. També per a la primera de totes, a les deu, ja se n'han venut una trentena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.