algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El II Festival de la Cançó que es farà a Manacor oferirà temes inèdits en català

El certamen, que tindrà lloc el 14 d'agost, té patrocini de diferents administracions

82108
El president de la UE encapçalarà la reunió a què acudeix Clinton.

Una proposta molt interessant per a totes les persones a les quals els agradi cantar i compondre o simplement escoltar bona música. Dia 14 d'agost, a les 21.30 hores a s'Illot, té lloc la final del II Festival de la Cançó Ciutat de Manacor. L'organització ha estat a càrrec de la delegada de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Margalida Fons; el delegat de S'Illot, Bernat Amer, el Govern balear, l'Associació Cultural Sa Granera. També hi ha col·laborat l'Associació de Veïns de s'Illot.

La participació al Festival és oberta a tots els artistes, sigui quina sigui la seva nacionalitat, i tant si es tracta d'un solista com d'un grup. Així mateix, el tema de les cançons també és lliure. L'única condició és que totes les lletres han d'estar escrites en llengua catalana, i que la durada ha de ser d'entre tres i cinc minuts. A part d'això, les cançons han de ser presentades en cinta de casset, adjuntant-hi la lletra mecanografiada, abans del dia 6 d'agost. I darrer, però no menys important, les cançons interpretades han de ser totalment originals i inèdites.

Els premis oferits per als participants a aquesta edició són d'una quantia major que l'any passat. El primer premi aportarà 250.000 pessetes, el segon i el tercer 150.000 i 100.000 respectivament, i a més hi haurà dos accèssits de 25.000 pessetes.

Entre totes les cançons presentades, un jurat n'haurà de seleccionar 10. Es valorarà tant la lletra com la interpretació. Les cançons seleccionades passaran llavors a una final, de la qual sortiran els guanyadors dels cinc premis possibles. Els deu finalistes interpretaran les seves cançons dissabte dia 14 d'agost a la localitat de s'Illot, davant l'hotel Perla. D'entre ells hauran de sortir els cinc afortunats. El jurat responsable de seleccionar les millors cançons està integrat per set persones vinculades a la nostra cultura. En formen part escriptors, periodistes, cantautors, lletristes a part de la delegada de Cultura manacorina, la directora de l'Escola Municipal de Música de Manacor i un representant de l'A.C. Sa Granera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.