algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

L'avioneta de John Kennedy i la seva dona desapareix dins la mar

Es creu que l'aparell va caure en picat a la mar

85372
John F. Kennedy Junior.

John F. Kennedy Junior; la seva esposa, Carolyn Bessette; la germana d'aquesta, Laureen, i un instructor de vol varen desaparèixer ahir en el decurs d'un vol privat entre l'aeroport d'Essex, (Caldwell, Nueva Jeesey, EUA) i l'illa de Martha's Vineyard (Massachusetts) quan a les Balears eren les 4 de la matinada d'ahir. Al tancament d'aquesta edició s'havien trobat algunes restes de l'avioneta monomotor que pilotava l'únic fill mascle de l'expresident Kennedy.

Els sensors d'un radar detectaren que l'avioneta perdia altura ràpidament moments abans d'iniciar les operacions d'aterratge, a 16 quilòmetres de la destinació. L'aparell passà de 800 a 400 metres en només dotze segons. Després desaparegué del radar, en el que es pensa que va ser una caiguda en picat.

Els grups de recerca localitzaren ahir restes de l'aparell. Un cap dels guardacosta, l'almirall Richard Larrabee, va informar del descobriment d'un equipatge amb el nom de Lauren Bessette. La recerca era molt intensa al tancament d'aquesta edició, i les esperances molt minses. El president Clinton expressà la seva consternació, i demanà personalment la màxima diligència a les autoritats.

La fama tocà malhauradament «John-John» de petit. Quan només tenia tres anys saludà militarment el taüt del seu pare, el president John Fitzgerald Kennedy, assassinat el 1963. De llavors ençà, ha passat a ser l'«home més sexi del món» de la premsa sensacionalista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.