nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Breus

Cervesa incita a ser «infidel» «Atrevit amb l'altre», diu la propaganda d'una marca de cervesa veneçolana, que en anuncis publicitaris apareix acompanyada d'una bella i sensual al·lota rossa, ara censurada per la Cort Suprema de Justícia que considerà que aquest missatge incita a la «infidelitat». «El meu espòs se'n va anar amb l'altra. Des que està amb la catira, encara que arribi tard compleix i s'aixeca fresquet», diu la publicitat de ràdio i televisió censurat. En llenguatge popular, la paraula «catira» designa al·lotes roses (paraula amb la que cerca identificar-se davant de la competència a la cervesa Regional) i l'«altra» s'utilitza per referir-se als amants. La resolució de la Cort primera del contenciós administratiu del màxim tribunal veneçolà, que demana la reforma o exclusió d'aquesta propaganda, respon a aquesta denúncia presentada per la principal competència de Regional, la cervesera Polar.

Crematori interactiu El crematori holandès de Daelwijck va iniciar un nou servei funerari que inclou la transmissió de la incineració per Internet. La iniciativa de l'associació de crematoris és la primera del país i s'estendrà pròximament a altres centres. La idea va sorgir per facilitar la participació a familiars o amics del difunt que viuen a l'estranger i no poden assistir-hi per raons de salut. Els assistents al funeral interactiu podran accedir a la pàgina d'Internet a través d'un codi secret facilitat abans de la cerimònia.

L'obra de teatre «Faust», a Internet La companyia teatral la Fura dels Baus i el Centre d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat la Salle han unit els seus esforços per presentar Faust Shadow, la primera obra de teatre que es desenvolupa a Internet, i en la qual els usuaris de la xarxa poden participar. El projecte de la companyia teatral catalana, inspirat en un eclipsi de Sol, està relacionat amb el mite de «l'eterna joventut» del Faust de Goethe. L'adreça és www.faustshadow.com.

Els russos volen enterrar la mòmia de Lenin La majoria dels russos es pronuncia a favor d'enterrar la mòmia de Vladimir Lenin, el fundador de l'Estat Soviètic que s'exposa en el mausoleu de la plaça Roja. Els resultats del sondeig d'opinió assenyalen que el 55% dels russos considera que s'ha de donar sepultura a la mòmia de Lenin, mentre que el 39% sosté un punt de vista diametralment oposat i el 6% restant no té opinió.

Els catòlics ofesos amb «La guerra de les galàxies» Els catòlics mexicans s'han sentit molt ofesos amb la nova part de La guerra de les galàxies perquè «parodia les sagrades escriptures». La versió del film d'una verge embarassada és la més greu ofensa per a la església, diuen els catòlics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.