algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Vint-i-sis joves artistes mallorquins mostraran les seves obres a Itàlia

L'exposició itinerant començarà el recorregut el proper 10 de juliol a Loreto

56922
Pep Guerrero.

L'expedició de l'obra de 26 joves artistes mallorquins a Itàlia té ja tots els detalls definits i és a punt per iniciar el seu recorregut d'aquí a tan sols quinze dies. Es tracta d'una mostra de 52 pintures organitzada per la Conselleria d'Educació i Cultura, una exposició que es podrà veure, un cop retornada d'Itàlia, al principals centres expositius de les Balears.

La mostra s'ha concebut dins de la mateixa línia que la mostra Poesia i pintura d'autors eivissencs, ara fa dos anys, o 29 artistes de Menorca, dels quals fa poc constatàrem el seu pas per Mallorca. La iniciativa, segons explicà el director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil, es basa en la intenció de potenciar la interrelació de les Illes a través de l'art, tot i que en aquesta ocasió els artistes mallorquins gaudeixin del privilegi de veure, abans que enlloc, les seves obres exhibides a Itàlia. Comissariada per Joan Oliver Maneu, l'exposició aplega en un mateix conjunt obres de 26 artistes que compleixen un requisit comú: tenir una edat màxima de 35 anys. Així, cadascun dels pintors ha aportat dues de les seves obres, podent escollir entre diverses dimensions dels llenços.

Malgrat la joventut dels pintors i pintores, en el llistat es troben noms que ja són prou coneguts en els cercles expositius de l'Illa. Aquest és el cas de Ricard Chiang, Pep Guerrero, Alícia Llabrés, Antoni Llabrés Campins, Martí Antoni Monjo, Natasha Zupan o Ñaco Fabré, guanyador de la darrera edició del Ciutat de Manacor de pintura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.