lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
21°

Eduard i Sophie, boda senzilla i moderna

Windsor acollí, amb nous aires, el darrer casament reial del segle i del mil·lenni

72578
Eduard i Sophie abandonen somrients la capella de Windsor.

Amb menys pompa i amb una cerimònia molt senzilla, adequada als temps moderns, se celebrà ahir, en el castell de Windsor, l'enllaç del príncep Eduard i Sophie Rhys-Jones, la darrera boda reial britànica del segle i del mil·lenni.

Amb puntualitat anglesa, Sophie arribà a la capella de Sant Jordi, en el castell medieval de Windsor, a les cinc de l'horabaixa de la mà de son pare, Christopher Rhys-Jones, i essent el centre de les mirades dels 550 convidats.

El vestit de Sophie, de la dissenyadora Samantha Shaw, va ser modern, senzill, de seda color marfill, amb un abric de seda per damunt, ornat amb perles molt petites a davant i a darrere, de mànigues llargues i amb escot en forma de pic. Com a complements, la novia lluïa una tiara de diamants de la col·lecció de joies d'Isabel II, un collar de perles blanques i negres amb una creu i arracades, també de perles, fent joc. El ram de flors estava format per roses de color marfill i lila.

Eduard, vestit amb xaquè i corbada color de cel i beig, va tenir com a companys de cerimònia els seus germans varons, Carles i Andreu, com marca la tradició anglesa. Una vegada acabada la cerimònia, oficiada pel bisbe anglicà de Norwich, Peter Nott, els noviis, acompanyats dels pares d'ambdós i dels germans del novii, acudiren a una sala de la capella per signar el registre, com requereix la tradició per a les bodes reials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.