algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Les famílies no són el que eren

Les revistes recullen el distanciament dels prínceps i princeses de Mònaco

No està bé gaudir de la desgràcia aliena, però a vegades és un bàlsam per comprovar que la vida té moments difícils per a tothom. Així, aquesta setmana les revistes ens demostren que a tot arreu hi ha problemes. Sense anar més lluny, Lecturas obre amb un reportatge de diverses pàgines en què es fa ressò de les diferències entre els membres de la família reial de Mònaco. Segons sembla, Carolina i Estefania estan cada vegada més distanciades. Una no la convida a noces, l'altra no li diu res del bateig de la seva menuda. Sembla que els problemes vénen perquè Estefania, batejada com «la princesa lliure», no cerca parella amb rendes i tant li fa que sigui cambrer com guardaespatlles. La revista insinua que Rainier fa costat Estefania i que Albert, el noi de la casa, també està més unit a la petita dels Grimaldi.

Però la cosa no acaba aquí. Hola recull la sortida de la clínica de Matilde Solís, dona del duc de Huéscar, fill major de la duquessa d'Alba. La versió oficial era que la senyora havia tingut una úlcera sagnant, però després es descobrí que el tema estava a un jutjat i hi hagué el rumor que havia estat ingressada per una ferida amb escopeta. Sigui com sigui, les fotografies mostren com el marit l'agafa amb afecte de la mà.

Le revistes també destaquen l'accident de Miguel Bosé, que viatjava amb la cantant mexicana Rebeca del Alba.
Els que fugen de la desgràcia són Inma del Moral i Pedro Ruíz. Segons Semana, hi ha «campanes de boda» i fins i tot ja hi ha hagut presentació oficial dels pares al possible nuvi.

La «perla» de la setmana, a banda de les fotos del casament de la filla de Camarón que durà 36 hores, un reportatge de Diez minutos sobre els ducs de Palma. «A les botigues sempre respecten el torn», és el titular. Sense paraules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.