nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

David Gómez presenta «Tangos para piano», el seu primer disc

Invierno porteño, Milonga del ángel, Adiós Nonino. Aquests són tres dels deu temes que componen Tangos para piano, el primer treball del pianista David Gómez, presentat ahir a la Societat General d'Autors de Palma. El pianista, que mostrà la seva admiració pel compositor, apuntà que les obres recollides en aquest compacte «no són per ballar, són per escoltar, Piazzolla és un músic clàssic, no un tanguero».

El disc s'enregistrà als estudis d'Ona Digital el passat mes de gener. Fou un enregistrament ràpid, en dos dies. «Jo volia que fos una gravació espontània, amb la frescor que crec ha de tenir Piazzolla. Volia que destacàs per la frescor i el so més que per la tècnica. Intent emocionar el públic», explicà Gómez. Per dur endavant el projecte, el jove pianista va haver de dur endavant una tasca d'investigació. Les partitures d'aquestes peces de Piazzolla adaptades a piano per ell, només es podien trobar en una editorial alemanya.

«Qualsevol que escolti Piazzola es pot enamorar de la seva música», digué Gómez, que presentarà el disc en directe a l'Auditòrium dia sis d'abril. Després ho farà a Amsterdam, Felanitx i Suïssa. Una gira que pot ser molt més llarga. «Jo estic vivint a Holanda. L'ambaixador argentí en aquest país ja l'ha escoltat i l'ha fet arribar a Argentina. Estam pendents que ens diguin coses per si el podem promocionar allà», explicà el pianista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.