algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
27°

Una exposició commemora els 10 anys de la creació d'Amiticia

L'exposició informativa Amiticia. 10 anys d'il·lusió es pot visitar des d'avui i fins dia 20 al pati del Centre Cultural Sa Nostra en commemoració dels deu anys d'existència d'aquesta entitat dedicada a les persones amb discapacitats.

El gerent d'Amiticia, Carles Moragues, afirmà ahir a la presentació que «el part ha estat difícil», en relació als anys d'evolució pels quals ha hagut de travessar l'associació per arribar al moment en què es troba ara, amb una cinquantena de voluntaris habituals.

Amiticia desenvolupa un programa integral d'oci i respir, sota el lema L'oci és un dret de tots i orientat a alliberar les famílies de persones discapacitades del pes de les responsabilitats en moments puntuals, format per cinc serveis que cobreixen els espais temporals que no atenen les altres institucions, com ara els horabaixes al casal, els caps de setmana a l'esplai, l'escola d'estiu, els períodes de vacances o els cangurs durant el temps d'oci dels familiars.

Amb un pressupost de quinze milions anuals, resultat de les aportacions de les famílies i de les col·laboracions del Govern balear i entitats privades, Amiticia desenvolupa el seu seguit d'activitats destinades a normalitzar la vida dels discapacitats, amb el suport de voluntaris formats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.