cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

TV3 vol fer de la continuació de «Nissaga de poder» un clàssic

Televisió de Catalunya (TV3) pretén que la segona part de Nissaga de Poder es converteixi en un clàssic com ho ha estat fins a la seva desaparició Estació d'Enllaç. Així ho va declarar Francesc Forés, consultor de continguts de la sèrie.

Segons va dir, de la segona part de Nissaga... es rodaran 26 capítols d'una hora de durada i està previst que arribi a les pantalles, en horari de màxima audiència el pròxim mes de maig. Forés va afirmar a un setmanari de Vilafranca que els exteriors seran els mateixos: la masia Can Raspall, i els municipis de Santa Fe del Penedès i Vilafranca, per a la qual cosa es compta amb la seva col·laboració, així com amb el sector del cava i del vi de la comarca de l'Alt Penedès.

El responsable de continguts del guió reconeix en les seves declaracions que no és el mateix un guió per a cinc capítols per setmana que per a un, encara que sigui d'una hora de durada. En el primer cas s'ha de cercar un crescendo durant la setmana per mantenir l'atenció del telespectador; en el segon cas, cada capítol ve a ser com si fos una pel·lícula. Per això, assenyalà, a l'anterior Nissaga... cada vegada que es rodava s'aprofitaven fins a 25 minuts; als d'una hora no passaran dels 10 a 12 minuts, afirmà l'esmentat responsable de la televisió catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.